Събота, 21 Септември 2019
Събота, 21 Септември 2019
Гонзо: Феновете харесват този Левски

Гонзо: Феновете харесват този Левски

До дни очакваме нови футболисти, вратата за Аниете е винаги отворена, коментира шефът на сините

Феновете харесват да гледат този Левски, смята изпълнителният директор на сините Георги Иванов. Според Гонзо наличието на много млади играчи сред титулярите се нрави на агитката.

„Момчетата допускат грешки, но се раздават и борят. Ограничени сме откъм бюджет и не може да даваме високи заплати. Много по-лесно щеше да ни бъде, ако можеше да даваме по 15 000 евро на футболисти. Нещата не са измерими, защото преди две-три години бюджетът на Левски беше между 10 и 12 милиона, миналата беше 6, а сега става 5. Всяка година върви надолу“, коментира Иванов пред "Гонг".

До дни към отбора ще се присъединят един или двама нови играчи, каза още Гонзо.

„Става въпрос за флангови играчи. Търсим качествени играчи за без пари. Не е лесно. Знам, че Антонио Аниете още не си е намерил отбор. Вратите на Герена винаги са отворени за него“, допълни Гонзо.

Не може да се мерим финансово с Лудогорец, но имаме други предимства каза Иванов по повод дербито в събота.

„Това е публиката, самочувствието и нашият манталитет. На базата на тези неща, ние ще се опитаме да се преборим с един отбор, който има много по-голям финансов потенциал. Не отиваме като обречени. Знаем, че ще бъде много трудно. Лудогорец е фаворит, защото е изграден отбор и привлече скъпи футболисти“, завърши Георги Иванов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар