Четвъртък, 19 Септември 2019
Четвъртък, 19 Септември 2019
Парахода: Късно сменихме треньора

Парахода: Късно сменихме треньора

Вървяхме нагоре, бяхме надскочили дори държавата, смята босът на Лудогорец

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев хвърли вината за резила в Европа върху бившия треньор Георги Дерменджиев. Той беше освободен след края на миналия сезон и на негово място бе привлечен Бруно Рибейро.

„Във футбола, в световен мащаб, дори и в клубовете от Испания, Италия или Англия, винаги има цикличност. Не е нормално един клуб да върви само нагоре, нагоре и нагоре, защото в един момент ще надскочи себе си, дори и и държавата. Въпреки всичко, Лудогорец продължава да се развива. Правим едно голямо обновление в състава. Смятам, че се изчерпахме в последните години след толкова много успехи. Самите играчи губят мотивация, голяма част от тях искат да сменят обстановката“, коментира Киро Парахода пред БНТ.

Когато един треньор не може да мотивира играчите и не може да предложи решения на проблемите, то той трябва да бъде сменен, допълни бизнесменът.

„Закъсняхме със смяната на треньора, защото новият дойде много късно, когато вече всички решения бяха взети. Отборът не беше готов за Европа, както и българското първенство по ред причини. Закъсня и селекцията“, завърши босът на Лудогорец.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар