Понеделник, 09 Декември 2019

ndt banner2

Понеделник, 09 Декември 2019
Евреи топят ЦСКА в УЕФА

Евреи топят ЦСКА в УЕФА

Не сме скандирали "Палестина", измислят си, коментираха пред Nbox тартори на червената агитка 

Поредната порция проблеми са на път да се изсипят върху ЦСКА. Червените могат да бъдат сериозно наказани от УЕФА заради ексцесиите по време на контролата с Ашдод, научи Nbox.

Срещата бе прекратена малко преди края, след като привърженици на домакините нахлуха на терена и подгониха играчи на израелския клуб.

Играчите на Ашдод пък се оплакаха пред медии в родината си, че по време на мача е имало антисемитски и расистки скандирания. Ръководството на клуба е стигнало по-далеч и е пратило жалба до Дисциплинарната комисия към УЕФА. Очаква се централата да започне разследване на инцидента.

В същото време тартори на червената агитка отрекоха пред Nbox да са обиждали гостите на расистка основа.

„Нямало е скандирания „Палестина“ или нещо за евреите. Играчите на Ашдод освен, че ритаха нашите футболисти, непрекъснато псуваха и показваха средни пръсти“, коментираха от червената агитка.

Ако феновете на ЦСКА са невинни, това лесно може да бъде доказано. От УЕФА ще изискат запис на срещата, която бе предавана пряко по Канал 3.

С всяка изминала година тенденцията УЕФА да налага все по-тежки наказания за прояви на ксенофобия и расизъм се засилва.

Ако обвиненията се докажат, централата най-вероятно ще санкционира червените с парична глоба и да играят мач и или повече пред закрити трибуни.

Това допълнително ще натовари ръководството на ЦСКА, което се чуди от кой край да започне погасяването на десетките милиони дългове наследство от предишните управления.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner