Вторник, 21 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 21 Януари 2020
Стойчо: Не очаквах да спечелим толкова точки

Стойчо: Не очаквах да спечелим толкова точки

Трябва да вземем нови футболисти, не става само с юноши, коментира треньорът на Левски

Не очаквах да вземем толкова много точки от началото на сезона, изцепи се треньорът на Левски Стойчо Стоев. След пет четири изиграни срещи сините имат актив от 5 пункта, дошъл след една победа, загуба и две равенства. Тимът се намира на шесто място в класирането, което преди няколко години би се приело като сериозен провал.

„В разчетите, които си бях направил не очаквах да вземем толкова точки. Мислех, че с оглед на състоянието ни може да вземем и по-малко точки. Надявам се до края на трансферния прозорец да вземем нов футболист. Преговаряме не само с Абди, но и с друг футболист. Имаме нужда от нови, за да се повиши конкуренцията. Младите се справят добре и съм много доволен, но не може в даден момент да играеш със седем-осем юноши на терена“, коментира треньорът на сините.

Стоев коментира и инцидента във Варна, където бе уцелен с бутилка от фен на Черно море.

„Беше доста неприятно. Моята реакция беше такава, че показах на делегата и четвъртия съдия това, което се е случило, а той ми каза, че ще го опише. Ритнах бутилката към терена, защото щеше да е много по-лошо, ако го бях направил към трибуните и ме изгониха. Елин Топузаков също пострада. Не видях с какво е ударен, но в съблекалнята си слагаше лед до окото. Не може да се продължава по този начин. Мен ще ме накажат, но този, който ме уцели няма да бъде санкциониран. Не е редно и нормално всеки да замерва треньорите. Все пак сме бяла държава“, допълни Стойчо Стоев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner