Сряда, 21 Ноември 2018
Сряда, 21 Ноември 2018

Николай Михайлов остана без отбор

Николай Михайлов остана без отбор

Националът няма да играе повече за Омония (Никозия).

Българският национален вратар Николай Михайлов напусна кипърския "Омония", където игра през последните шест месеца. Ръководството вече се раздели с 5-6 от най-скъпоплатените си играчи, като вратарят е един от тях. Причината за това са финансовите проблеми в клуба и невъзможността да бъдат изплащани заплатите.

"Напускам "Омония". Пожелавам на клуба всичко най-хубаво. Радвам се, че можех да играя за този голям клуб в Кипър.

За съжаление, сезонът не беше успешен и се надявам скоро феновете на Омония да имат поводи за радост, както заслужават и както приляга на историята на "детелините".

Пожелавам много успехи на новото ръководство и на отбора. За моя престой мога да кажа, че започнах много добре с екипа на Омония, след като дълго време не бях играл, но последва една много неприятна травма в глезена, която ме извади от строя за повече от 40 дни. През това време отпаднахме за Купата на Кипър и изостанахме много от първите места", сподели Михайлов.

29-годишният вратар изигра 10 мача с фланелката на кипърския клуб. Преди няколко седмици имаше слух, че "Левски" се интересува от услугите му, но самият той заяви, че не иска да се връща в България.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар