Вторник, 18 Декември 2018
Вторник, 18 Декември 2018

Официално! Валери Божинов подписа с Ботев Враца

Официално! Валери Божинов подписа с Ботев Враца

Бившият играч на Ювентус и Манчестър Сити ще играе в тима до края на календарната година, като се надява с изявите си да привлече вниманието на по-сериозен чуждестранен клуб.

Треньор на врачани е вторият му баща - Сашо Ангелов, а Ботев ще бъде 16-ия клуб в кариерата му и втори в България след Левски.

Няколко часа преди да подпише договора си, Божинов говори в сутрешния блок на "Нова ТВ", като направи интересно сравнение между Враца и Ню Йорк. Съдбата никога не греши. Съдбата си знае работата. Сашо ми подаде ръка като дете, време е да му се отплатя. Нито е нещо срамно, нито притеснително, не е крачка назад, напротив. Тук съм, за да помогна на отбора. Сигурно ще помогна на момчетата до зимата Ботев да вземе максимален брой точки.

Бях в Китай в град, който е милион и половина, но във Враца все едно съм в Ню Йорк.

В България има доста хубави градове. Аз съм променил доста градове, държави, не ми прави впечатление. Аз съм тук да мога да тренирам, да помагам на отбора. Ще науча някои неща. Надявам се повече да науча. Аз и моите съотборници трябва да оставим сърце и душа за този отбор. Аз не съм израснал в царството, че да не може Валери Божинов да живее тук. Враца е хубав, спокоен град. Аз проблеми нямам", заяви Божинов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар