Вторник, 17 Септември 2019
Вторник, 17 Септември 2019
Израелски национал все по-близо до Лудогорец

Израелски национал все по-близо до Лудогорец

Българският шампион ще вземе Ели Даса от Макаби Тел Авив за заместник на Сисиньо.

Лудогорец намери заместник на Сисиньо. Шампионите са в доста напреднали преговори за израелския национал Ели Даса. 26-годишният футболист играе за Макаби (Тел Авив), където е твърд титуляр. Той е роден в Израел от еврейско семейство от Етиопия.

Сисиньо със сигурност си тръгва от Разград, като вече си е намерил отбор в Бразилия и се очаква преговорите да приключат до няколко дни.

Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив) също може да се смята за сигурно ново попълнение на разградчани заедно с крилото на Рединг Адриан Попа. Има и сериозен интерес към футболист от националния отбор, който в момента е в чужбина, но скоро ще бъде свободен агент. Ще бъде направено всичко възможно той да бъде привлечен още през зимата, но ако това не се случи, ще се преговаря и през лятото с него.

Вратарят Ренан също иска да се прибере в Бразилия и е ядосал ръководството на Лудогорец. Неговият договор изтича през това лято, като той може да бъде задържан само дотогава. При положение, че играчът иска трансфер, той трудно ще бъде спрян, след като ФИФА вече му позволява да подпише с друг тим, и то като свободен агент.

Нападателят Жуниор Брандао вече е преотстъпен на бразилския Гояс, след като въобще не успя да се впише в състава на Лудогорец. Той бе привлечен през лятото, когато наставник бе Пауло Аутуори, но дори и той не разчиташе на сънародника си.

Много е вероятно и южноафриканският национал Мей Малангу да се завърне в румънското първенство, след като и той търка пейката срещу доста сериозна заплата.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар