Четвъртък, 19 Септември 2019
Четвъртък, 19 Септември 2019
Обертан тичал след автобуса на Левски

Обертан тичал след автобуса на Левски

Славиша Стоянович въвежда желязна дисциплина в "синия" клуб.

Наставникът на Левски Славиша Стоянович е променил изцяло подхода си към играчите на "сините". Специалистът затегнал много дисциплината в тима, като играчите вече плащат глоби при закъснение от минута за обяд, вечеря или тренировка. Освен това футболистите нямат право да се разхождат по къси панталони и джапанки, когато отиват в ресторанта.

Най-голямата звезда в тима Габриел Обертан буквално пък е тичал зад автобуса на 26-кратните шампиони преди няколко дни, пише "Sportal.bg". Бившият играч на Манчестър Юнайтед закъснял за тръгването на рейса за тренировката, тъй като чакал на грешно място пред първия хотел на столичани "Nissi Beach". Така в часа на тръгване Стоянович наредил на шофьора да тръгва, въпреки че Обертан не е вътре. В този миг френският футболист забелязал автобуса и спринтирал близо километър до тренировъчните терени, за да бъда на линия за старта на заниманието, докато станалите му съотборници наблюдавали учудени през прозореца.

Обертан пристигнал на време и веднага се извинил на Стоянович, като обявил, че повече няма да допуска такава грешка.

Още на първото занимание за 2019 година треньорът на "сините" обявил пред отбора, че променя начина си на поведение, след като през есента говорил лично с повечето от играчите, и то с добро, но не получавал същото в замяна. Както е известно, той действа със завиден замах, като не взе на лагера Божидар Митрев, Мартин Полачек, Ривалдиньо, Филипе Нашименто, Луан Виана и Аймен Белаид, въпреки че повечето имат дългосрочни договори с клуба.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар