Левски отново загуби в контрола

Левски отново загуби в контрола

"Сините" паднаха от полския Висла (Плоцк).

Левски все още не познава вкуса на победата в контролните мачове от лагера в Кипър. "Сините" отстъпиха с 1:2 пред полския Висла (Плоцк). Бившият играч на Ботев (Пловдив) Варела и Анхел Гарсия бяха точни за победителите, а за тима на Георги Дерменджиев се разписа Давиде Мариани от дузпа.

Поляците определено играха по-добре от българския тим, който отново не впечатли с представянето си. До първия гол на поляците не се случи почти нищо интересно, с изключение на това, че играчите на двата тима се сбиха и се наложи дори Георги Дерменджиев да влиза да успокоява страстите.

В 32-ата минута Анхел Гарсия майсторски прехвърли хвърлилия се в краката му Михайлов и откри резултата.

На почивката треньорът на "сините" направи две промени. Николай Кръстев и Илия Димитров смениха младия Иванов и Михайлов. Постепенно в игра влязоха още от резервните футболисти на "сините", а в края на мача Левски бе със 7 свои юноши в игра.

В 65-ата минута Илия Димитров бе съборен в наказателното поле на Висла и "сините" получиха право да изпълнят дузпа. Давиде Мариани бе точен и изравни.

Само 7 минути по-късно Висла пак излезе напред в резултата. Николас Варела реализира с красив прехвърлящ удар, който прехвърли Николай Кръстев.

До края Левски не успя да стигне до изравнително попадение, въпреки натиска, който упражни. Така Левски е с две загуби и едно равенство в контролите, а Георги Дерменджиев бе наставник и при двете поражения на тима.

 

Оставете коментар