Джеки: Писна ми Левски и ЦСКА само да се оправдават

Джеки: Писна ми Левски и ЦСКА само да се оправдават

Легендарният капитан на "червените" избухна по адрес на софийските грандове.

Легендарният капитан на „армейците” Георги Димитров - Джеки избухна по адрес на Левски и ЦСКА в интервю за “Тема Спорт”. Бившият защитник коментира събитията на “Българска армия” и на “Герена”, като е особено критичен към липсата на резултати от страна и на двата отбора.

“Отсега хората знаят кой ще е първи. А кой ще е втори или трети няма никакво значение. ЦСКА и Левски го обърнаха на спартакиада - състезават се на олимпийския принцип. И години наред само оправдания. На мен ми е писнало. И винаги има едни десетина клакьори, които ги наричам хор “Бодра смяна”. За тях всичко е цветя и рози и няма никакви проблеми. Те всеки президент възхваляват, дори и Лупи. Фактите са, че в ЦСКА се наляха много пари, а успехите ги няма. Лошото е, че около собствениците се въртят хора, на които материята не им е ясна.

Нека не търсят вина в публиката, че я няма на стадиона. Когато дълги години си в подножието и не печелиш мачове и купи, нормално никой няма да идва да те гледа.

На Балканите е така - хората идват на стадиона само когато големите отбори бият наред и печелят отличия”, казва Джеки.

Според него и Лудогорец е свалил нивото, но заради натрупаната инерция и потенциал, както и липсата на конкуренция на този етап, няма да имат проблеми да станат шампиони.

Димитров хвали също така Витоша (Бистрица) и Ботев (Враца), които без чужденци в състава играели съвсем прилично и заслужавали похвали. За финал той си пожелава силни “сини” и “червени”, за да донесат радост на многобройните си фенове.

Оставете коментар