Вторник, 17 Септември 2019
Вторник, 17 Септември 2019
Дерменджиев: Футболистите преживяха много

Дерменджиев: Футболистите преживяха много

"Аз съм доволен от точката срещу Локомотив", заяви специалистът.

Треньорът на Левски Георги Дерменджиев започна с равенство 1:1 срещу Локомотив (Пловдив) на "Георги Аспарухов". Опитният специалист призна, че “сините” са допуснали доста грешки срещу съперника, но отдаде всичко на натрупалото се през последния месец напрежение.

“Имахме ситуации през първото полувреме, но ги пропуснахме. Самите ние като отбор, не говоря само за защитата, носим вина за гола, който допуснахме. Доволен съм от момчетата, защото, въпреки че изживяха много последните няколко седмици, изиграха един добър мач. Бяха концентрирани, но определено си личеше напрежението и силното желание да спечелят мача. Има от какво да съм доволен, но ни чака много работа, за да достигнем нивото, което искам”, коментира Дерменджиев.

“Този последен месец и всичко, през което преминаха футболистите през това време, им повлия определено. С време и срокове не искам да се ангажирам. Всички имаме желание да постигнем добри резултати. Макар че не победихме, аз съм доволен, защото имаше моменти, в които правилно контролирахме мача. Допуснахме, разбира се, и доста грешки.

Радвам се, че ръководството има вяра в мен и ми предложи дългосрочен контракт. Наред с това, което трябва да изградим като отбор, трябва и да показваме резултати междувременно”, каза още треньорът на Левски.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар