Христо Стоичков: Не знам какво става с българския футбол

Христо Стоичков: Не знам какво става с българския футбол

"Лошото е, че коментирам мачовете на българския национален отбор по нашата телевизия. Гледам да ги къткам", коментира легендата на българския футбол

Легендата на българския футбол Христо Стоичков говори след края на мача между героите ни от САЩ'94 и тези на Турция от 2002 година, завършил при 2:2. Камата коментира състоянието на родния футбол, като заяви, че не знае какво се случва с него.

"Хората го изживяват така, както ние го изживявахме едно време. Виждате как се радват. Спомените ще останат. Да се надяваме, че тези дни отново ще дойдат, но трудно. Можем я още. Не е стихотворение, което можеш да забравиш. Годините си тежат. Вие управлявате футбола, аз съм много далеч от тази държава. Не знам какво става с българския футбол", каза Стоичков.

"Лошото е, че коментирам мачовете на българския национален отбор. Гледам да ги къткам. Предавахме мачовете на "Уембли", с Черна гора и Косово по нашата телевизия. Гледаха ги над 40-50 млн. души. За жалост, стадионът празен, много мачове им се насъбраха. Много сте далече. Много неща си поговорихме с треньорите в НСА. Бяхме подготвили тема, която е за атаката и как се завършват ситуациите в пеналтерията. Да се надяваме, че един ден някои от тях ще станат добри треньори и ще класират националния отбор на голям форум", добави Христо Стоичков.

Оставете коментар