Георги Дерменджиев поема националния отбор

Георги Дерменджиев поема националния отбор

Бившият старши треньор на Левски и Лудогорец Георги Дерменджиев е новият национален селекционер на България. Това обяви за Дарик и dsport.bg отговорникът за националните отбори Йордан Лечков.

Малко по-рано днес Георги Дерменджиев заяви, че националния отбор е огромна отговорност и не пожела да потвърди информациите, че той поема нещата, но в последствие явно преговорите са завършили с положителен резултат.

„Георги Дерменджиев е треньорът, утре идвам, за да си минем технологичните неща по документацията. Утре подписваме договора. Вече даже работим по селекцията и технологичните футболни неща. Съгласи се и вече го обявявам официално. Дерменджиев беше първи и единствен избор“, това бяха част от думите на Лечков преди Дарик като той пожела да бъде цитиран, но не и записван защото е в предизборна кампания.

А относно информацията на колегите от "24 часа" за предложението в БФС капитанът на националния отбор Ивелин Попов да бъде част от щаба на новия селекционер на България за мачовете през ноември – контролата с Хаити на 14 ноември и три дни по-късно евроквалификацията с Чехия, Лечков коментира: „От вас чувам информацията, че Ивелин Попов може да влезе в щаба за мачовете през ноември“

 

Оставете коментар