Понеделник, 18 Ноември 2019
Понеделник, 18 Ноември 2019
Безплатно лятно кино под звездите в Бургас

Безплатно лятно кино под звездите в Бургас

Безплатно лятно кино под звездите събира жителите и гостите на Бургас от 16 август до 21 септември в Морската градина. Те ще могат да гледат 12 култови филма в шест поредни уикенда на най-големия екран у нас с площ от над 100 квадратни метра. Първата прожекция е на 16 август, с начало 20:00 часа.

В продължение на повече от месец жителите на Бургас и региона имаха възможност да гласуват на сайта www.burgasko.bg и да изберат обществената кампания, която да се реализира в града: изграждане на мобилна обсерватория в Морската градина, лятно кино в Морската градина или плажен спортен комплекс на Централния плаж. С 44% от гласовете феновете решиха победителят да бъде безплатното лятно кино, което се открива днес, 16-и август, в Приморски парк.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Кампанията е подкрепена от известния бургазлия – актьора Димитър Рачков, който участва в клиповете на инициативата за социални летни преживявания. Преди всяка прожекция зрителите ще могат да участват в интерактивна игра, в която през своите смарт устройства ще отговарят на въпроси, свързани с предстоящия филм.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар