Дъщерята на заразения с малария пациент: Този гаф допълнително усложни и без това тежкото здравословно състояние на баща ми

Дъщерята на заразения с малария пациент: Този гаф допълнително усложни и без това тежкото здравословно състояние на баща ми

Ръцете на татко трепереха много силно, каза че умира от студ, разказа Манушак Хачикян

Със сигурност знам, че заразяването с малария допълнително е усложнило и без това тежкото здравословно състояние на баща ми. Той беше силно обезводнен и когато го приеха в болницата, веднага го включиха на системи, за да овладеят състоянието му. Това сподели пред bTV Манушак Хачикян, дъщеря на 86-годишния русенец, който почина след като му беше прелята кръв, заразена с малария.

Дежурният лекар ми каза, че са открили малък преврален излив, което е нещо ново. Имаше анемия и ми казаха, че се налага кръвопреливане. Официално знаех, че саркоидоза е основното заболяване на баща ми, за което ми казаха, че в момента е в ремисия.

Когато отидох да го посетя в болницата след преливането, ръцете му трепереха много силно и той ми каза, че му е много студено. След това ми казаха, че е заразен с малария след кръвопреливане, разказа почернената жена.

Ще изчакам становището на институциите и след консултации с адвокати ще преценя какво да правя. За момента нямам контакт с управлението на болницата, допълни Манушак Хачикян.

Оставете коментар