Вторник, 12 Ноември 2019
Вторник, 12 Ноември 2019
Ученичка падна от прозорец на езиковата гимназия в Шумен, приета е в шокова зала

Ученичка падна от прозорец на езиковата гимназия в Шумен, приета е в шокова зала

По непотвърдена информация може да става въпрос и за самоубийство

Ученичка падна от сградата на Гимназията с преподаване на чужди езици в Шумен. Тя е приета в Шокова зала на МБАЛ Шумен и в момента се установява състоянието й, съобщава Дарик радио - Шумен.

По думи на други ученици момичето е паднало от прозорец на тоалетните на училището. Те разказаха, че били в час, към края на занятието момичето отишло до тоалетна и след това другите деца разбрали за инцидента.

Директорът на училището Георги Георгиев обясни, че тя е ученичка от 11 клас. В края на първия час отишла до тоалетната на 3 етаж на училището. Там не е имало друг човек според директора. В началото на втория час учителка пратила друг ученик да я търси и я видял през прозореца на тоалетната.

Малко след 14 часа гражданин забелязал тялото на момичето пред фасадата на сградата и се обадил на тел. 112.

"Откарана е веднага в болницата. Контактна е. Казала, че няма спомен", каза директорът.

В момента се преглеждат записи, за да се установи точната причина за инцидента. 

По информация на в. „Монитор” 11-класничката е скочила с цел самоубийство.

Пострадалата се казва Мадлена и преди този инцидент била споделяла в интернет намерения за самоубийство. Според нейна приятелка гимназистката изкарала първия час, но не влязла във втория. Когато видяла, че Мадлена я няма и ще и пишат отсъствие приятелката излязла да я търси. Отишла в тоалетните на първия етаж и там през прозореца видяла вече момичето на тротоара.  Предполага се, че е скочила именно през някоя от тоалетните. 

Оставете коментар