Неделя, 16 Декември 2018
Неделя, 16 Декември 2018

Терористите удариха международния панаир в Дамаск

Терористите удариха международния панаир в Дамаск

Четирима души загинаха и най-малко четирима са ранени при ракетен обстрел близо до входа на Международния панаир в Дамаск, ъобщи РИА "Новости"

Изложението се провежда за първи път от шест години насам, съобщават местни медии. Според държавната телевизия ракета е паднала в близост до входа на изложбения комплекс в сирийската столица, където панаирът беше открит по-рано тази седмица.

В изложението участват 43 държави чрез търговските организации, в които членуват или чрез представители на посолствата. Независимо от европейските санкции срещу Дамаск, в изложението тази година са представени компании от Гърция, Белгия, Франция, Холандия и Италия, отбеляза генералният директор на панаира Фарес Ал-Киртли, цитиран от агенцията.

Свързани статии (по етикет)

  • Ердоган обещава твърдост срещу „терористите“

    Турция не може просто да наблюдава случващото се в Сирия и целта ѝ е напълно да прочисти планините Кандил и Синджар в Северен Ирак от терористите от ПКК. 

  • Телефонни терористи приземиха самолети по целия свят

    Бомбени заплахи бяха отправени срещу самолети в различни части на света. съобщенията са били лаконични и са съобщавали за качена на борда бомба, която ще се взриви. Засега се знае за 7 случая само в последните часове.

  • Три ракети удариха Кабул

    Три експлозии разтърсиха афганистанската столица Кабул, предоха световните агенции. Според полицейски източници става дума за ракети, ударили града. 

Оставете коментар