Сряда, 12 Декември 2018
Сряда, 12 Декември 2018

Почина горелият като факла мъж в Лютидол

Почина горелият като факла мъж в Лютидол

39-годишният Светослав Ангелов бил закаран по-рано в клиниката по спешна медицина в „Пирогов“ с изгаряния от около 70% и в изключително тежко състояние

Почина горелият като факла в събота в мездренското село Лютидол Светослав, съобщава информационна агенция BulNews.bg. Тази сутрин медията ни първа съобщи за инцидента с 39-годишния мъж. При жестокия пожар в дома му са изгорели напълно помещенията за живеене, както и покрива. 

Сигналът за горящата сграда бил подаден на тел.112 от съседка малко след 8 часа вчера. Свидетели твърдят, че в опит да се спаси от огнения ад мъжът е излязъл бягайки от пламтящата сграда по боксерки.

Огънят бил потушен от екип на пожарната в Мездра, който се отзовал веднага на молбата за помощ. 39-годишният Светослав Ангелов бил закаран в клиниката по спешна медицина в „Пирогов“ с изгаряния от около 70% и в изключително тежко състояние. Лекарите започнали тежка битка за спасяването на живота му, завършила трагично. Мъжът не успял да се пребори с тежките изгаряния и сутринта издъхнал в болницата.

Местните хора казват за него, че е бил добър човек и техничар, а всеки се обръщал към него за помощ с електротехниката. Той е работил във фабриката за мед край Елисейна.

Светослав е обитавал напълно сам къща, която е семеен имот, построен от родителите му. Брат му и родителите му живеят в Мездра. Край дома му имало друга постройка, в чиито две стаи се намирали складирани части и гориво-смазочни материали.

Тепърва криминалисти и експерти на пожарната ще установяват дали искрата е тръгнала от неправилно боравене с печка на твърдо гориво. Съседите обаче чули, че след като Светослав излязъл горящ като факла от сградата, последвали 2 не много силни, но отчетливи взрива от складираните вътре запалими вещества.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар