Неделя, 15 Септември 2019
Неделя, 15 Септември 2019
Патрулка катастрофира на тротоар в столичния жк "Младост" (Снимки)

Патрулка катастрофира на тротоар в столичния жк "Младост" (Снимки)

Патрулка катастрофира с друга кола на светофар на столичния булевард „Йерусалим“, съобщиха очевидци. 

За да избегне челен сблъсък, полицейската кола се качила на тротоара и се ударила в стъпалата на близките магазини, на които е имало няколко души. Цяло щастие е, че не са ударени минувачите. 

Ранени са полицай от патрулката и водачът на другия автомобил, участвал в катастрофата. До 5 минути след произшествието се появиха две полицейски коли, разказаха очевидците Пръв медицинска помощ получил полицаят.

Снимка на Nicola Dimitrov.

Снимка на Nicola Dimitrov.

Снимка на Ники Арсов.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Днес църквата почита св. апостол Матия

  След дълго проповедничество по разни градове и след много и различни страдания св. ап. Матия бил убит с камъни в Йерусалим

 • Иванчева: Създаваме партия на „НЕПОСЛУШНИТЕ”

  "Днес ще прочетете моето политическо изявление, ДЕКЛАРАЦИЯ, в която ще ви призова да създадем политическа партия с името ”НЕПОСЛУШНИТЕ”.
  Така започва постът на бившата кметица на "Младост" Десислава Иванчева, която бе и кандидат за евродепутат, подкрепена от "Непослушните".

  Основна цел на тази партия е да отстоява истинските интереси на гражданите, да защитава техните ПРАВА И СВОБОДИ да спаси РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ.
  Евроизборите показаха, че ние - Непослушните сме в цяла България."

 • Незрящи жени пропаднаха в дупка на тротоар дълбока над метър

  „Помогна ни непознат човек, който подаде сигнал на тел. 112. Аз също се обадих, но ни препратиха към дежурния в общината. Той беше много груб, каза, че трябва да отидем до общината и да напишем жалба, след като му казах, че съм незряща”, разказа пред БТВ Снежана Анастасова, една от пострадалите жени

Оставете коментар