Вторник, 18 Декември 2018
Вторник, 18 Декември 2018

Две катастрофи задръстиха магистрала „Тракия”

Две катастрофи задръстиха магистрала „Тракия”

Два пътни инцидента доведоха до голямо задръстване по магистрала "Тракия", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Пазарджик.

Катастрофите станаха в района на 68-69 км., което доведе до петкилометрова колона от чакащи.
 
Един човек е пострадал при тежкия инцидент на АМ „Тракия” в района на 68 км. При удара край разклона за Велинград са се ударили автовоз и камион на куриерска фирма. Единият камион е спрял заради авария, а другият се е ударил в него.
 
Щетите по двете тежки машини са значителни. Автовозът е изхвърчал извън пътното платно. Движението в района е силно затруднено, като колите минават само през изпреварващата лента. В момента има огромно задръстване.
В района е станал и друг инцидент между две коли, като при него няма пострадали. Той е станал рано тази сутрин. Автомобил с платформа е превозвал друг лек автомобил. Движеща се зад него лека кола се удря в гърба на платформата, в резултат, на което превозваният лек автомобил пада и се обръща на пътното платно на магистралата. Няма пострадали хора. При инцидента са нанесени само материални щети.

Обърналият се на пътното платно лек автомобил е преместен и движението постепенно се нормализира. Причина за образувалата се колона от автомобили в посока към столицата е по-натовареният трафик и втората катастрофа.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар