Четвъртък, 19 Септември 2019
Четвъртък, 19 Септември 2019
Жена е с прерязано гърло и е приета в болница

Жена е с прерязано гърло и е приета в болница

Местните жители от Свети Влас са потресени от новината

Местните жители от Свети Влас са потресени от новината, че жена е с прерязано гърло и е приета в болница около 22 ч. снощи. Тази сутрин това е най-дискутираната тема пред супермаркета на ул. "Цар Симеон I" в самия център на града.

Циганка и турчин, имащи любовни отношения и живеещи отскоро на квартира в градчето, се напили, съобщава "Флагман". Алкохолът в квартирата им обаче свършил и двамата решили да си купят нова бутилка от работещия супермаркет. Още по пътя към магазина те се псували, крещели си и вдигали шум.

Скандалът им обаче достигнал връхната си точка след излизането с покупката, тъй като не се разбрали кой е дал повече пари за ракията. Тогава турчинът строшил бутилката и решил да реже гърлото на любимата си. Тя крещяла неистово. Нямала сериозни наранявания, въпреки пролятата кръв.

Жената е на 35 години и е родом от село, близко до град Добрич, от ромски произход. Недоволният пиян Ромео е с турски произход, на 43 години и е от с. Тулово, област Стара Загора. В трезво състояние двамата работели като наемници по строежи.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар