Вторник, 21 Януари 2020

ndt banner2

Вторник, 21 Януари 2020
Мъж напада съседка, след като му направила забележка

Мъж напада съседка, след като му направила забележка

„Тези новобранци много ме дразнят. Ще ги убия, ще ги накълцам на парчета“, това казал нападателят от жк „Лев Толстой“

„Тези новобранци много ме дразнят. Ще ги убия, ще ги накълцам на парчета“. Това казал нападателят от жк „Лев Толстой“ преди да нанесе жестоките удари на възрастната си съседка.

„От три месеца сме в това жилище. Нито го знам, нито го познавам. Не съм го провокирала по никакъв начин“. Това разказа пред БТВ битата Николина Стефанова. „Като се разминавах с някои от съседите, те ме предупреждаваха да се пазим от съседа отдолу. Аз не съм конфликтна личност, винаги съм се държала приятелски и съм си мълчала, но сега няма да го направя“, коментира жената.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Жената е настанена в „Пирогов“ със счупена ръка, нос и кръвоизлив в окото. Сега възрастната жена се притеснява да се прибере, за да не бъде нападната отново. Тя настоява да се вземат мерки от най-високо ниво, за да се спре с тази агресия. „Държавата трябва да прибира подобни хора в специализирани заведения, до пълното им излекуване“, призовава тя.

Дъщерята на жената разказа, че побойникът е направил опит да разбие вратата им. Децата на семейството стават свидетели на целия инцидент. Те се страхуват да се приберат в дома си.

Днес изтича 72-часовата мярка на нападателя. Въпросният човек и преди е задържан за побой.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner