Петък, 15 Ноември 2019
Петък, 15 Ноември 2019
Бащата от Габрово хвърлил детето си, защото не можел да се грижи за него

Бащата от Габрово хвърлил детето си, защото не можел да се грижи за него

Бащата, който бутна 5-годишния си син от мост в Габрово, е направил пълни самопризнания, обяви на брифинг областният директор на ОДМВР Габрово ст. комисар Борислав Муеров

Бащата, който бутна 5-годишния си син от мост в Габрово, е направил пълни самопризнания, обяви на брифинг областният директор на ОДМВР Габрово ст. комисар Борислав Муеров.

Първата версия на 31-годишния мъж е, че детето само е паднало. След това е признал, че е бутнал момченцето. На база тези признания вчера в късния следобед на него му е повдигнато обвинение за убийство. Оказа се, че всъщност обвиняемият е биологичен баща на детето.

Мъжът изпитвал затруднения да се грижи за малкия, след като жена му избягала от него на 20 юли. Така обяснил 31-годишният мъж решението си да хвърли от моста в Янтра 4-годишния Даниел.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Майката на детето беше обявена национално за издирване и впоследствие беше открита. Тя не е подавала сигнали за насилие срещу бащата на детето, с когото е живяла на семейни начала.

При разпита в прокуратурата майката е казала, че не се е оплаквала, защото се е страхувала да не бъде убита, обяви Надежда Желева, окръжен прокурор.

Мъжът е криминално проявен – има дела за кражба и за средна телесна повреда. По второто има и ефективна присъда от 8 месеца, която е излежал 2016-2017 г. До сега Дилян Мариянов не е освидетелстван за психични заболявания. Няма данни и в нощта на трагедията да е бил под въздействие на наркотични или упойващи вещества.

Източник: Канал3

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар