Понеделник, 24 Февруари 2020

ndt banner2

Понеделник, 24 Февруари 2020

Катастрофа блокира движението към ГКПП "Маказа"

Катастрофа блокира движението към ГКПП "Маказа"

Катастрофата е станала в близост до комплекс "Романтика"

Два леки автомобила с кърджалийска регистрация - "Пежо" и "Опел", са се сблъскали челно тази сутрин около 6,30 часа в района на село Първица по главния път за "Маказа", съобщават от регионалния пресцентър на МВР. Движението по главния път към ГКПП "Маказа" временно се пренасочва през село Първица заради пътното произшествие.

Катастрофата е станала в близост до комплекс "Романтика".

Пострадали са мъж и жена от лекия автомобил "Опел", които са били транспортирани от екипи на ЦСМП в Спешното приемно отделение на болницата в Кърджали, съобщи 24rodopi.com. На място незабавно са изпратени патрулни полицейски автомобили от РУ-Кирково и движението временно се пренасочва през село Първица. Районът на произшествието е отцепен. Извършва се оглед.

В една от колите е пътувало дете, което не е пострадало. "Опел"-ът се е движел в посока към Кърджали, а "Пежо"-то - към "Маказа", единият от автомобилите е навлязъл в насрещното движението.

Засилен е трафикът към "Маказа". Въпреки колоните от чакащи автомобили на изход България, преминаването през пункта става бързо.

От информация във фейсбук групата ГКПП Маказа - трафик и полезна информация(Makaza/Μακάζα) става ясно, че колоната вече е точно 1 км.

Снимка: 24rodopi.com

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner