Цветанов сигурен в победата на Фандъкова в София

Цветанов сигурен в победата на Фандъкова в София

Ако за много хора може да се каже по нещо лошо, то за досегашния кмет няма как, категоричен е зам.-шефът на ГЕРБ

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов обави, че е повече от сигурен в победата на Йорданка Фандъкова на кметските избори в София. Моята прогноза е победа на първи тур и мнозинство на ГЕРБ в Столичния общински съвет с от 31 до 35 общински съветници, каза Цветанов по време на откриването на предизборната кампания на кандидата за трети кметски мандат Йорданка Фандъкова, кандидатите за районни кметове и за общински съветници.

Цветанов подчерта, че ако за много хора може да се каже по нещо лошо, то за Йорданка Фандъкова няма как.

"Много са нещата, които се направиха в София, благодарение на подкрепата на столичани и двата мандата мнозинство на ГЕРБ, които дадоха възможност да се сложи край на времената, в които управляваха плаващите мнозинства, разграбили София", заяви Цветанов. Той подчерта подкрепата, която има Фандъкова в лицето на премиера Бойко Борисов и доверието на ЕК в нея.

В последните години общината е изпълнила проекти за 3 млрд. лв. Цветанов посочи подобрената среда на живот в града, метрото, обновената материална база в училищата и детските градини, инфраструктурата, зелената система и спортните площадки като заслуги на Фандъкова и нейния екип.

Оставете коментар