Понеделник, 17 Декември 2018
Понеделник, 17 Декември 2018

Заплашвалият Нинова и президента Кемил Рамадан се е опитал да нахлуе в кабинета на лидера на БСП!

Заплашвалият Нинова и президента Кемил Рамадан се е опитал да нахлуе в кабинета на лидера на БСП!

Полицаи разпитват свидетели на Позитано 20

Заплашвалият лидера на БСП Корнелия Нинова и президента Румен Радев Кемил Рамадан онзи ден е направил опит да нахлуе в кабинета й в централата на БСП. Той е бил спрян от охраната и след като е бил разпознат, той е избягал, но е заплашил, че отново ще се върне. За случая от Позитано 20 веднага са подали сигнал и вчера полицаи са разпитали свидетели в централата на партията.

Припомняме, че през юни тази година, след отправени заплахи с sms-и до Нинова, в които заплашва нея и държавния глава, Рамадан беше задържан от служители на ДАНС в близост до джамията в София. Едно от съобщенията от него до лидера на БСП гласеше: "Нинова, кажи на президентчето си Радев, че така не се прави – Ифтар вечеря на мюсюлманите! Седнали ми агентите на ДС на вечеря с главното мюфтийче, Андрейчо, и се подиграват на всички български мюсюлмани! Затова Аллах-Бог ще ви погуби. Аллахуакбар!!!"

След задържането му през юни той призна за изпратените от него съобщения, съдържащи заплахи и бе освободен след 24 часа.

Службите установиха, че изпращачът на заплашителните СМС-и изобщо не е с нарушена психика. Това е Кемил Ахмед Рамадан, който е по-големият син на имама в Костандово. Учил е в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА. Изповядва радикален ислям. Бил е кандидат за президент.

Източник: Блиц

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар