Сряда, 21 Ноември 2018
Сряда, 21 Ноември 2018

Майка и дъщеря са били открити мъртви в Пловдив

Майка и дъщеря са били открити мъртви в Пловдив

Твърди се, че в последно време се е случило нещо, което е преобърнало живота на Дафина, и тя започнала често да посяга към чашката

Майка и дъщеря са били открити мъртви в Пловдив. Телата на починалите са намерени от техен близък в апартамент в пловдивския квартал "Тракия".

Безжизнените тела на жените са открити на 19.01.18 г. Сигналът по случая е подаден на Спешен телефон 112 около 18.30 ч. в петъчната вечер, 19 януари. Информацията потвърдиха от пресцентъра на ОД на МВР в Пловдив. От там посочиха, че няма данни за насилие върху двете жени.

Дъщерята - Дафина Таушиц - била студентка в ПУ "Паисий Хилендарски". Следвала магистратура в специалност "Предучилищна и начална педагогика" и тази година ѝ предстоял държавен изпит и дипломиране. Не е имала особено близки приятели, но е била изключително скромен, добър и талантлив човек, по думите на нейни колеги.

Твърди се, че в последно време се е случило нещо, което е преобърнало живота на Дафина, и тя започнала често да посяга към чашката. Познати на момичето казват, че е преди време е била актриса. Колеги на студентката се опитвали да се свържат с нея от около седмица, но безуспешно. Докато накрая мъжът, който ги е открил, отговорил на телефона на майката и обяснил за случилото се.

Все още не се съобщава точната причина за смъртта на двете пловдивчанки. По случая е образувано досъдебно производство.

 

Оставете коментар