Сряда, 12 Декември 2018
Сряда, 12 Декември 2018

Убитият циганин в Пловдив, крадял фар от BMW преди да го гръмнат! Камери записали всичко!

Убитият циганин в Пловдив, крадял фар от BMW преди да го гръмнат! Камери записали всичко!

Убитият мъж от ромски произход, който бе намерен тази сутрин безжизнен в Пловдив, е прострелян, докато крадял фар на БМВ.

Тази версия разпространи електронното издание на вестник Марица. Мъжът, който бе намерен убит на капака на кола, е опитал да открадне фара на БМВ-то. Тази информация е неофициална, но камерите на Областната управа са заснели всичко.

Областният управител Здравко Димитрив е видял трупа, когато е дошъл на работа през прозореца на кабинета си. Мъжът лежал на предния капак на колата. В момента полиицията гледа записите на камерите и от тях си вижда, че убийството е станало след полунощ. Според шефа на полицията Атанас Илков, разследващите работят се по версията "убийство". Той отказа повече информация, за да не се компрометира разследавенето, пише още изданието.

"Прокуратурата е образувала досъдебно производство за убийство", съобщи заместник-окръжният прокурор Галин Гавраилов. Видимата възраст на открития мъж е около 40 години, като той няма вид на клошар. Тялото е намерено облегнато на капака на паркиран автомобил „БМВ“.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар