Вторник, 21 Май 2019
Вторник, 21 Май 2019
Полицаи спряха с пистолети Ауди Q7

Полицаи спряха с пистолети Ауди Q7

След „совалки“ по телефона, луксозната кола беше пусната, а говорителката на благоевградската полиция заяви, че било „рутинна акция”

Зрелищна полицейска акция се проведе на главен път Е-79 край Благоевград, пише „Вяра”. Като в холивудски екшън униформени служители от отдел „Криминална полиция“ и отдел „Пътна полиция“ към ОД на МВР – Благоевград спряха луксозен джип Ауди Q7. Това стана вчера на обяд в близост до благоевградския квартал „Струмско”. Акцията продължи с изваждане на полицейски пистолети и опит за арест на шофьора и спътника му. След десетминутно провеждане на телефонни разговори и от двете страни в крайна сметка проверката приключи без резултат.

Двамата мъже от джипа бяха освободени, а благоевградските криминалисти се прибраха. Говорителката на регионалната дирекция на МВР в Благоевград Йорданка Шаркова заяви, че това е рутинна проверка, при която няма задържани. Не стана ясно защо при рутинна проверка се налага полицаите да вадят пистолети и да слагат белезници, които по-късно бяха свалени.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар