Вторник, 16 Юли 2019
Вторник, 16 Юли 2019
Полицаи спряха с пистолети Ауди Q7

Полицаи спряха с пистолети Ауди Q7

След „совалки“ по телефона, луксозната кола беше пусната, а говорителката на благоевградската полиция заяви, че било „рутинна акция”

Зрелищна полицейска акция се проведе на главен път Е-79 край Благоевград, пише „Вяра”. Като в холивудски екшън униформени служители от отдел „Криминална полиция“ и отдел „Пътна полиция“ към ОД на МВР – Благоевград спряха луксозен джип Ауди Q7. Това стана вчера на обяд в близост до благоевградския квартал „Струмско”. Акцията продължи с изваждане на полицейски пистолети и опит за арест на шофьора и спътника му. След десетминутно провеждане на телефонни разговори и от двете страни в крайна сметка проверката приключи без резултат.

Двамата мъже от джипа бяха освободени, а благоевградските криминалисти се прибраха. Говорителката на регионалната дирекция на МВР в Благоевград Йорданка Шаркова заяви, че това е рутинна проверка, при която няма задържани. Не стана ясно защо при рутинна проверка се налага полицаите да вадят пистолети и да слагат белезници, които по-късно бяха свалени.

Свързани статии (по етикет)

  • Полицаи и надзиратели излизат на национален протест на 5 юли

    На празника на МВР най-големият полицейски синдикат излиза отново на протест. Този път заради нощния труд, обясни заместник-председателят на организацията Илия Кузманов. И обяви искането: ставката да стане поне лев на час срещу сегашните 25 ст.

  • МВР с два удара в почти едно и също време

    МВР реализира два удара в почти едно и също време. Първо служители на Вътрешна сигурност в София хванаха полицаи да продават наркотици, а малко по-късно стана ясно, че техни колеги са задържали с подкуп държавен служител

  • Фалшиви полицаи откраднаха 3,7 млн. долара от швейцарка

    Измамници, които се представили за полицаи, откраднали от 3,7 млн. долара от швейцарка, след като я предупредили за фалшив план, с който банката щяла да присвои парите ѝ, предаде АФП.

Оставете коментар