Петък, 14 Декември 2018
Петък, 14 Декември 2018

Григор Здравков: Пазачи в затвора от 2 месеца знаят, че избягалите рецидивисти си търсят пистолет, да не мълчат, а да кажат кой е покрил случая!

Григор Здравков: Пазачи в затвора от 2 месеца знаят, че избягалите рецидивисти си търсят пистолет, да не мълчат, а да кажат кой е покрил случая!

"Пистолетът, който първоначално са им обещали, е 9 мм, руско производство", твърди пред BIG5 Здравков

 

Служители в затвора са знаели за намеренията на Радослав Колев и на Владимир Пелов да си купят пистолет още преди два месеца. Тогава чрез трето лице навън те си поръчват руско оръжие. Друг човек обаче, който се превъзпитава в затвора, предадава на служебни лица в затвора за намеренията им да използват пистолета именно срещу тях. Или никой не е входирал сигнала, или сега са се паникьосали и на пожар се мъчат да изтрият всичко, което има по случая.

Това заяви пред BIG5 Григор Здравков от легия „Антимафия“ по случая с избягалите рецидивисти от затвора.

„Получен е сигнал от вътрешен източник за това, че Радослав Колев и Владимир Пелов са търсили пистолет още преди 2 месеца. Един съвестен превъзпитаващ се човек е подал сигнал на определени власти в затвора. Когато това се прави от подобен източник, на него не му се дава входящ номер, а служебното лице, което е получило информацията, е било длъжно да го входира на няколко различни места. Пистолетът, който първоначално са им обещали, е 9 мм, руско производство, тежи 800 грама, широчината на цевта е 127 мм и е много рядко срещано оръжие на пазара. Обещали са да платят 3000 евро, но са се обърнали към друг посредник."

Това твърди източникът на легия „Антимафия“, каза още Здравков.

Служителите от затвора да нарушат мълчанието си и да кажат кой от тях е покрил случая“, призова Григор Здравков.

Свързани статии (по етикет)

 • До тялото на шефа на КАТ-Казанлък, намерени пачки и незаконен револвер

  На около 30-40 метра от простреляното тяло на началника на КАТ-Казанлък Тодор Николов са открити 4-5 пачки с банкноти български левове с различен номинал между 100 и 20 лева, както и револвер в кожен кобур, най-вероятно незаконен и кутийки с боеприпаси за него.

 • Длъжник заплашил с пистолет служители на ВиК

  Некоректен потребител заплаши с пистолет служители на ВиК дружеството в Монтана, докато те прекъсвали водоснабдяването в дома му. Това не е първият подобен случай. Само в малката монтанската Община Бойчиновци задълженията на нередовните абонати са за хиляди левове.

 • Джамбазки твърди, че носел пистолет на летището заради информация за готвени провокации
  Евродепутатът Ангел Джамбазки е бил хванат с пистолет "Макаров" в сака му на летище София миналата сряда /21 ноември/ преди обяд. Пътувал е за Брюксел. Служители на летищната охрана са открили оръжието. Последвала процедура по временно отнемане на пистолета. Ето и разказа за случая на Ангел Джамбазки пред Dir.bg.
   

Оставете коментар