Сряда, 12 Декември 2018
Сряда, 12 Декември 2018

Откриха мъртва българка в река Дунав в Австрия

Откриха мъртва българка в река Дунав в Австрия

37-годишната българка Виолета Иванова е намерена мъртва в река Дунав в Австрия. Жената е била обявена за издирване в началото на април.

Безжизненото тяло на жената бе открито в реката от работници в сряда сутринта близо до електроцентралата в Мелк , предава сайтът krone.at. цитиран от „24 часа“.

Предстои аутопсия да изясни причините за смъртта на Виолета. В периода преди да бъде обявена за издирване 37-годишната жена е била на лечение в клиника за борба с алкохолизма в австрийския град Ибс, съобщава изданието.

Родителите на Виолета не вярват случилото се да е нещастен инцидент. "Има прекалено много несъответствия", казва Дида Видева - майка на Виолета.

Известно е, че във вечерта преди изчезването си 37-годишната Виолета е била със своя приятел - 50-годишен унгарец, собственик на павилион.

Мъжът е разказал на органите на реда, че Виолета е била пияна, когато паднала във водата. "Нямаше как да й помогна, тъй като самият аз не мога да плувам", споделя унгарецът. Семейството на Виолета обаче не вярва на историята на унгареца.

Свързани статии (по етикет)

  • Откриха предполагаемо злато на Марс

    При своите проучвания на кратера Гейл на Марс роувърът "Кюриосити" се е натъкнал на странен метален обект, който бързо бе оприличен на самородно злато, пише порталът Space.

  • Осъдиха двама българи за тероризъм в Австрия

    Австрийски съд осъди на 8 г. затвор 38-годишен австриец с българо-турски корени, а 24-годишен български гражданин – на 7 г. Двамата бяха обвинени в терористични действия, съобщават телевизия О Ер Еф и бТВ. 

  • Австрия намалява помощите за имигранти, които не знаят добре немски

    Реформата на гарантирания минимален доход е знаков проект на управляващата коалиция между консерваторите и крайната десница, която иска да "спре имиграцията в ущърб на социалната система", предаде Франс прес. Реформата ще влезе в сила на 1 април, след като бъде гласувана от парламента.

Оставете коментар