Неделя, 18 Ноември 2018
Неделя, 18 Ноември 2018

БАНДИТСКА БЪЛГАРИЯ! Съдържател на игрален клуб в София смаза от бой малолетен заради скъсана бележка в асансьор!

БАНДИТСКА БЪЛГАРИЯ! Съдържател на игрален клуб в София смаза от бой малолетен заради скъсана бележка в асансьор!

Случката е станала вчера в интернет игрална зала "Плей хъб" собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД със собственик Димитър Ангелов

Поредно нагло безобразие се случило вчера в столицата, научи NBOX.BG. Малолетно момче от София е било брутално пребито от управителя на интернет игрален клуб намиращ се на бул. "Черни връх" 47.

Името на игралната зала, в която се е случил скандалният инцидент, е "Плей хъб". Според информационната система ДАКСИ, клубът е собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД с едноличен собственик Димитър Ангелов.

Логото на игрална зала "Плей хъб", собственост на фирма "Хелти Деск" ЕООД със собственик Димитър Ангелов

Вчера следобед 15-годишният Д.В. отива в клуба, който се намира на 4-я етаж в същата сграда, в която се намира и магазин ЛИДЛ на бул. "Черни връх" 47, заедно със свои приятели. Докато момчетата пътуват с асансьора към игралната зала, Д.В, къса брошура окачена в асансьора, като впоследствие я оставя на земята. Типично детската проява обаче, събужда невиждана агресия в управителя на клуба, известен с прякора Мъро. Докато малолетнияt Д.В. сяда зад компютъра за игра, над 100 килограмовияt Мъро хваща тийнейджъра за врата и пред погледа на всички деца брутално го извлича в отделена зала. Именно там Мъро нанася жесток побой над момчето, като докато го бие и рита му крещи: "Може да струва 5 лв, но тъй като нямаш морал, сега ще те смажа веднъж завинаги!" Във въпросната зала в продължение на 10 минути Д.В е подложен на брутален бой, като е удрян в лицето и ритан на земята. В последствие пребитото хлапе е изхвърлено на улицата.

Белези в следствие на побоя, който Мъро нанася на Д.В. 

Белези в следствие на побоя, който Мъро нанася на Д.В. 

Белези в следствие на побоя, който Мъро нанася на Д.В. 

Проверка на NBOX.BG в информационната система ДАКСИ показа, че собственикът на клуба Димитър Ангелов участва в близо 10 фирми свързани с интернет игрални клубове и има сериозни интереси в хазарта. Негови са сайтовете залагай.бг и фън.бг. Макар и побоят да не е нанесен от Ангелов, а от неговия представител в клуба с прякор Мъро, отговорен за наглостта е именно лицето зад фирма "Хелти деск" ЕООД. 

Продавачът в игрална зала "Плей хъб". Снимка NBOX.BG - 08.05.2018 година

Макар и името й на английски да означава 'здраве" в случая с пребитото дете, тя трябва да бъде прекръстена на "насилие", коментират свидетели на побоя.

След кошмармата случка, битото момче само отива в 4-то районно, където подава жалба за случая. То е освидетелствано и от дежурен лекат в "Съдебна медицина" София. 

Потенциалните бъдещи жертви на зала "Плей хъб" продължават с играта си и днес

За изненада на тийнейджъра и семейството му обаче, от полицията вчера отказват да отидат на място за да проверят случая, с аргумент, че е почивен ден. Родителите настояват пред полицаите веднага да бъде направена проба за наркотици на бияча "Мъро", но ченгетата от 4-то така и не правят това. 

"Докато полицията отказва да защитава децата ни, в тази държава ще продължава да марширува анархията и саморазправата! Това което се случва минава всякакви граници! Бият децата ни, а ние мълчим!", коментира пред NBOX.BG потресената майка на 15-годишния Д.В. 

NBOX.BG

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар