Сряда, 12 Декември 2018
Сряда, 12 Декември 2018

Истинското "меле" е имало на Колодрума в Пловдив. Вижте неизлъчвано ВИДЕО

Истинското "меле" е имало на Колодрума в Пловдив. Вижте неизлъчвано ВИДЕО

Има над 8 задържани. 7 полицаи са леко ранени след мелето в зала Колодрума. 

Истинското меле между фенове на Локомотив и ЦСКА е било пред спортната зала Колодрума в Пловдив. Това твърдят очевидци на случилото се. 

Там феновете са си разменили удари. Спречкването обаче е било прекратено бързо заради намесата на специализираните полицейски сили. 

“Имаше 2 буса полицаи. Изведнъж нещо гръмна, имаше пушек и хората бягаха много бързо и крещяха “викнете 112”. За 5 минути дойдоха още 3 патрулки подкрепление, като двата буса и една патрулка със сирене отидоха към 5-то РПУ", разказа пред TrafficNews.bg очевидец на случилото се. 

Има над 8 задържани. 7 полицаи са леко ранени след мелето в зала Колодрума. Това съобщи директорът на ОД на МВР-Пловдив старши комисар Атанас Илков. Всички са прегледани в болница и изписани за домашно лечение. Един от униформените е напръскан със спрей от член на агитките.

В момента се изяснява кой и защо е започнал мелето. По първоначални данни се касае за емоционално приемане на резултатите от двубоя.

Пряк сблъсък между двете агитки в залата не е имало благодарение на бързата и адекватна реакция на полиция и охранители. В залата феновете са се замеряли с предмети и са хвърляли бомбички.

Първоначалните усилия на охранителите са били насочени към извеждането на майките с деца от публиката и недопускането на  физически контакт между феновете от двата лагера. Агитката на ЦСКА, която е наброявала около 230 човека е била овладяна и изведена от залата. 

В момента се гледат записи от камери и се разпитват свидетели на случилото се.

Ето неизлъчвани кадри от сблъсъка пред Колодрума: 


Медия

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар