Вторник, 18 Декември 2018
Вторник, 18 Декември 2018

Прокуратурата: Смъртта на 58-годишната жена в Благоевград е настъпила след стрелба от упор

Прокуратурата: Смъртта на 58-годишната жена в Благоевград е настъпила след стрелба от упор

Към този момент няма доказателства за извършителя, съобщи говорителят на главния прокурор

Причината за смъртта на жената е огнестрелно нараняване с гладкоцевно оръжие от упор, от изключително близко разстояние. Допускаме, че извършителят е познавал жертвата.

Това каза говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова в ефира на bTV във връзка с откритото тяло на 58-годишна жена в Благоевград.

 „Нямаме доказателство към този момент за авторство на извършеното престъпление. Продължават следствените действия и към този момент не можем да посочим всички линии за разследване. Издирва се 40-годишен мъж, който е възможно да има съпричастие към деянието, но към този момент доказателства няма“, добави тя.
Арнаудова заяви, че преди дни е подаден сигнал от дъщерята на починалата жена до полицията за това, че автомобилът ѝ е бил противозаконно отнет, а преди това неин познат, с който са били близки приятели ѝ нанесъл телесни наранявания.

 „Доколко и дали има връзка между снощното убийство и това престъпление, за което вече се води разследване и днес е трябвало да бъде разпитана пред съдия жертвата от тази нощ, тепърва предстои да изясним“, каза още Арнаудова.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар