Вторник, 11 Декември 2018
Вторник, 11 Декември 2018

Хвърлиха коктейл "Молотов" по дома на кмета на община Несебър

Хвърлиха коктейл "Молотов" по дома на кмета на община Несебър

В Несебър се говори, че кметът е настъпал "схеми" на високо ниво и това е било вид предупреждение към него, твърди бургаски сайт.

Покушение за сплашване е извършено преди два дни вечерта в Несебър. Коктейл "Молотов" е запратен по входната врата на дома, където живее кметът на Несебър Николай Димитров, пише бургаският сайт Зад Кулисите.

На място са били пристигнали дежурните полицаи, като в продължение на часове преди това не е бил подаден сигнал на 112 за бомбата. 

Обгорена е входната врата и части от стената на сградата, като веднага е започнало прикриване на следите от взрива с боя.

Свидетели на покушението за сплашване са станали съседи и туристи от близките сгради. Някои от тях разполагат и с видеоматериали.

Към момента няма официална информация и изявление от МВР, вероятно по желание на кмета, пише още Зад Кулисите. Говорителят на ОДМВР - Бургас Рандева бе потърсена от бургаската медия за коментар, но не отговаря на телефонните обаждания. На място дежури кола на СОТ.

В Несебър се говори, че кметът е настъпал "схеми" на високо ниво и това е било вид предупреждение към него, приключва информацията си сайта

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар