Вторник, 11 Декември 2018
Вторник, 11 Декември 2018

Главният архитект на община "Триадица" Иван Шишков отива на съд

Главният архитект на община "Триадица" Иван Шишков отива на съд

В същото време синът на кмета на община "Триадица" инж. Николай Стоянов Терзиев е един от най-големите строители и инвеститори в административния район на баща си 

Главният архитект на община "Триадица" Иван Шишков отива на съд, научи NBOX.BG от сигнал на граждани.

Шишков в обвинен от собственици на парцел намиращ на територията на община "Триадица", в лично облагодетелстване при издаване на виза за проектиране и стротелство.

Датата одобрена от съда за начало на процеса срещу него е 7 ноември 2018 година. 

В същото време, отново след сигнал на граждани до медията ни стана ясно, че синът на кмета на административен район „Триадица“ инж. Николай Стоянов Терзиев е един от най-големите строителни инвеститори в района на баща си. Именно фирма на сина на кмета Терзиев е строител на модерната сграда "EM", намираща се точно срещу входа на МОЛ "Парадаиз".

Според запознати с фирмените дела на Терзиев - Младши, именно той се явява инвеститор или изпълнител на много нови обекти в района на Хладилника, Лозенец и Кръстова вада. Повечето от тях се намират в район, чийто кмет е Николай Терзиев. Дали тук става дума за конфликт на интереси тепърва трябва да се изкажат компетентните органи. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар