Вторник, 11 Декември 2018
Вторник, 11 Декември 2018

Пребиха мениджър на А1 в Борисовата градина

Пребиха мениджър на А1 в Борисовата градина

От полицията твърдят, че е паднал в шахта

Висш мениджър на телекомуникационната компания А1 е бил зверски пребит в петък срещу събота миналата седмица в центъра на София.

Илия Цветомиров Кусев е бил нападнат от неизвестни лица в Борисовата градина. 32-годишният мъж е бил жестоко пребит с метални пръти, а след като бил захвърлен в безпомощно състояние, научи Epicenter.bg.

Кусев е бил открит в събота сутринта от случайни минувачи, които са подали и сигнал в полицията, разказаха негови приятели. На място е пристигнала и линейка, а заради тежкото му състояние, пребитият веднага е бил транспортиран във ВМА. В момента той е в реанимацията.

От Военна болница потвърдиха пред Epicenter.bg, че имат пациент на име Илия Кусев, но отказаха повече информация за състоянието му.

Родителите на мениджъра на А1 обаче изпаднали в още по-голям шок след като посещението им в столичното Първо РУП. Те били ужасени от версията на полицаите, че синът им не е бил пребит, а най-веротяно е паднал....в шахта в Борисовата градина. В същото време лекарите са категорични, че раните по тялото на Илия Кусев показват, че той е бил бит и малтретиран.

Според неофициална информация, А1 също се е ангажирала със случая.

Илия Кусев е акаунт мениджър в компанията. Той се занимава с корпоративни клиенти и е представлявал компанията в търгове за предоставяне на телекомуникационни услуги на държавни и общински ведомства.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар