Сряда, 19 Февруари 2020

ndt banner2

Сряда, 19 Февруари 2020

Откриха 3 кг кокаин в багажа на пътник на ГКПП Калотина

Откриха 3 кг кокаин в багажа на пътник на ГКПП Калотина

Съдът е уважил искането на Окръжна прокуратура – София за налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо С.П.

3 кг кокаин откриха митнически и гранични служители на ГКПП Калотина. На 22.03.2019 г. митническите служители от ГД "Митническо разузнаване и разследване" извършили проверка на автобус, пътуващ, напускащ страната през ГКПП Калотина и пътуващ по редовна автобусна линия от София за Лисабон. 

При проверката на багажа на един от пътниците – български гражданин с инициали С.П., те установили, че в подплатата на четири якета, които той носел в куфара си, са подпъхнати общо 148 прозрачни полиетиленови пликчета с бяло кристално вещество. При полеви наркотест веществото реагирало на кокаин. По случая е образувано досъдебно производство по описа на ГПУ Калотина, под надзора на Окръжна прокуратура – София, съобщиха от Агенция "Митници". 

Вчера, 25.03.2019 г., съдът е уважил искането на Окръжна прокуратура – София за налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо С.П., привлечен към наказателна отговорност за трафик на наркотици.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner