Събота, 21 Септември 2019
Събота, 21 Септември 2019
Ивайло Иванов: Искам категорично да опровергая слуховете, че има списък със следващи жертви на Стоян Зайков

Ивайло Иванов: Искам категорично да опровергая слуховете, че има списък със следващи жертви на Стоян Зайков

"Извършват се проверки на всяка една къщурка и постройка в района", разкри Иванов

Издирването продължава. Все още не е открит Стоян Зайков.

Това каза на извънреден брифинг в Костенец главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов, който даде последна информация за разследването на убийствата в града. "Полицейското присъствие е мащабно. Тече безпрецедентна полицейска операция. С изключение на масовите мероприятия, не е имало друга такава операция. Към момента нямаме нови сигнали. Полицейското присъствие е много засилено и умолявам всички да спазват препоръките на колегите. Извършват се проверки на всяка една къщурка и постройка в района", разкри Иванов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Все още не можем да кажем със сигурност дали двете убийства са извършени от едно и също лице. Няма данни за влизане с взлом в къщата на втория убит. За хората, за които смятаме, че са застрашени, охраната продължава. Искам категорично да опровергая слуховете, че има списък със следващи жертви. Такова нещо ние не сме виждали. Тези слухове се носят сред местните хора. Всеки, който ни е потърсил и е споделил, че се чувства застрашен, му е поставена охрана", категоричен беше главният секретар на МВР.

"Полицейското присъствие е изключително засилено. Винаги съществува вариант Зайков да напусне периметъра. Вчера получихме сигнал от град Сандански, че е забелязан там. Сигналът е проверен, но се оказа, че е имало разпра и едната група хора са решили да си отмъстят и са подали такъв сигнал. Призовавам гражданите да не подават сигнали от подобен род", обяви главен комисар Ивайло Иванов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар