Събота, 25 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 25 Януари 2020
Обвинена в убийството на съпруга си: Убих го, но го обичах много

Обвинена в убийството на съпруга си: Убих го, но го обичах много

По време на инцидента двамата били мъртвопияни - погълнали над 2 л чист спирт от аптеката, а след това и бира

Съкровени признания пред пловдивския апелативен съд направи 47-годишната Мариана Пейкова, която с нож в корема умъртви 56-годишния си спътник в живота Йордан Иванов. Убийството стана на 24 юни в дома на мъжа, с когото Пейкова 16 г. делила едно легло, пише Novini.bg.

По време на инцидента двамата били мъртвопияни - погълнали над 2 л чист спирт от аптеката, а след това и бира.

,,Обичах го много. Съжалявам, не знаех, че е умрял'', заяви пред магистратите Мариана. И поиска домашен арест. Те обаче не уважиха молбата ѝ и я оставиха окончателно под ключ.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Почти всекидневие били пиянските скандали между двамата. Така било и в злополучната нощ. Мариана твърди, че Йордан ѝ нанесъл кроше, а тя грабнала ножа и го наръгала в корема. Острието проникнало на 14 см дълбочина и срязало магистрален кръвоносен съд. Според защитата на обвиняемата Йордан изпушил цигара и заспал.

Мариана също легнала при него. Чак на сутринта се установило, че той е мъртъв. Аутопсията констатирала, че е загинал от остра кръвозагуба. При разпитите Мариана признала, че е автор на деянието. Според съседи тя била агресивна, когато пийнела.

Пред апелативния съд стана ясно, че двамата са имали дете, но поради алкохолната им зависимост то било дадено за осиновяване. Съдът сподели, че престъплението, в което е обвинена - умишлено убийство, предвижда затвор от 10 до 20 г. и адекватната мярка е постоянен арест.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner