Неделя, 22 Септември 2019
Неделя, 22 Септември 2019
Ивайло Иванов за изнасилвача от Сотиря: Надяваме се до края на деня да бъде задържан

Ивайло Иванов за изнасилвача от Сотиря: Надяваме се до края на деня да бъде задържан

На въпрос що за човек е Трифонов, главният секретар на МВР заяви:  асоциален тип е, саможив човек е, няма приятели, няма работа и семейството му е в много тежко материално състояние

Колегите от района започнаха разследване още снощи. Цяла нощ е издирван с хеликоптер. Мобилизирани са достатъчно полицейски ресурси - гранична полиция, жандармерията, служители на Държавното горско стопанство и колегите от военна полиция. Не е въоръжен, никога не е притежавал оръжие. В района е, надяваме се до края на деня да бъде задържан. Това заяви главният секретар на МВР Ивайло Иванов на брифинг по повод издирвания Мартин Стоянов Трифонов, заподозрян за убийството на 7-годишното момиче в Сотиря.

Последно е забелязан в района вчера. Тук има много необитаеми вили, в които може да се е укрил. Претърсваме района, каза още той. На въпрос що за човек е Трифонов, той заяви:  асоциален тип е, саможив човек е, няма приятели, няма работа и семейството му е в много тежко материално състояние. Няма баща, само майка.  Лежал е в затвора заради блудство към негова близка, 16-годишна.  Нямаме данни да е имал нужда от психиатрична помощ.

Снимките му бяха разпространени вчера на местно ниво, а от днес на национално, разпратени са до всички медии.  По думите му лицето има голям страх от кучета, а в разследването са включени следови такива, каза още главният секретар на МВР.


Мартин Стоянов Трифонов

По думите му няма данни да е подготвен за преходи в планината.

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар