Сряда, 26 Февруари 2020

ndt banner2

Сряда, 26 Февруари 2020

Полицията с подробности за новото сексуално посегателство срещу дете в с. Сотиря

Полицията с подробности за новото сексуално посегателство срещу дете в с. Сотиря

15-годишен младеж от с. Сотиря е задържан за блудство с 8-годишно момиче, съобщиха от пресцентъра на МВР

15-годишен младеж от с. Сотиря е задържан за блудство с 8-годишно момиче, съобщиха от пресцентъра на МВР. Към 20.47 часа снощи 29–годишна жителка на с. Сотиря, община Сливен, съобщила в полицията за посегателство, свързано с блудствени действия спрямо малолетната й дъщеря, на 8 години.

След сигнала в РУ-Сливен незабавно са предприети действия за установяване на фактите и обстоятелствата според получената информация и издирване на извършителя. Пострадалата е прегледана от съдебен лекар, не са установени данни за насилствени действия и е предадена на грижите на близките й.

При проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установен и задържан за срок от 24 часа заподозрения за извършител, на 15 години, от същото село.

По случая е задържан и 68-годишен, живял временно без регистрация на адреса на майката, спрямо когото предстои изясняване съпричастен ли е към блудство с малолетната преди време, каквато предварителна информация е съобщена.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите докладвани на ОП – Сливен. Работата продължава за изясняване на всички обстоятелства и документиране на случая.

Пострадалото вследствие на блудство момиченце от село Сотиря вече е изписано и заедно с майка си е в селото, съобщи пред Радио „Фокус“ – Сливен кметът Димчо Георгиев.

По думите му вероятно майката се е намесила навреме и е предотвратила изнасилване.

В селото има засилено полицейско присъствие, а според кмета крайно време е да се промени закона.

“Да няма намаляване на присъдата, трябва по-бързо да се съдят, за да не се стига до такива крайности“, допълни Георгиев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner