Понеделник, 20 Януари 2020

ndt banner2

Понеделник, 20 Януари 2020
Двама от издирваните за погрома на столичен ресторант се предадоха

Двама от издирваните за погрома на столичен ресторант се предадоха

Издирваните за погрома в столичното заведение “Бесо” Веско Стоянов и Петър Паунов се предадоха в столичната полиция във вторник, съобщи “24 часа”.

Двамата са обвинени в едро хулиганство и не са дали обяснения. Стоянов и Паунов се появили в дирекцията с адвоката си Любомир Таков, който отказа коментар по случая. Не е ясно дали двамата са били в чужбина или в България.

На 12 август вечерта компания от млади мъже била в луксозното заведение на столичния булевард "Тодор Каблешков". Изведнъж започнали да хвърлят столове и да чупят инвентар. За случая стана ясно когато собственикът на заведението Емануил Лазаров-Емо Негъра пусна записа от охранителна камера. МВР веднага започна разследване по случая. Беше задържан съдружникът му Красен Кръстев, с когото имат конфликт около общия си бизнес. Кръстев беше пуснат без обвинение.

След това бяха задържани Цвятко Цветков и Сергей Димитров. Те са на свобода с 2000 лв. гаранция, а свидетели на мелето дават противоречиви показания в съда и ги определят като добри и възпитани момчета, които често идвали в заведението.

МВР продължава издирването на още двама от компанията.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner