Вторник, 18 Февруари 2020

ndt banner2

Вторник, 18 Февруари 2020

Труп на мъж е открит в кухия ствол на вековен явор

Труп на мъж е открит в кухия ствол на вековен явор

Вчера следобед в Регионалната служба "Противопожарна безопасност и защита на населението" в Пазарджик бил получен сигнал за пожар в сухи треви и голямо дърво в землището на Звъничево

Труп на мъж с неустановена самоличност е открит при пожар в землището на пазарджишкото село Звъничево, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера следобед в Регионалната служба "Противопожарна безопасност и защита на населението" в Пазарджик бил получен сигнал за пожар в сухи треви и голямо дърво в землището на Звъничево. Към мястото били насочени два противопожарни автомобила с дежурната смяна огнеборци.

Не след дълго пожарникарите локализирали огъня и открили в кухия ствол на вековния явор обгорен труп на мъж. На мястото е пристигнала и дежурна група при районното управление в Пазарджик, която е извършила оглед.

Тялото е транспортирано за аутопсия в отделението по Съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. Предприети са действия от криминалисти и полицейски инспектори за установяване самоличността на починалия мъж, както и причините довели до неговата смърт.

По случая е образувано полицейско производство под наблюдението на прокуратурата в Пазарджик.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner