Събота, 18 Януари 2020

ndt banner2

Събота, 18 Януари 2020
Вилнелият в "Св. Анна" е бивш полицай и криминално проявен

Вилнелият в "Св. Анна" е бивш полицай и криминално проявен

Вчера станахме свидетели на поредния случай на брутална агресия срещу лекари. Този път в столичната болница "Св.Анна"

Пациент удрял, душил и обиждал медици. Две лекарки са пострадали, едната - доста тежко.
 
Тежкото състояние на една от лекарките вече е овладяно и тя е стабилизирана. Няма опасност за живота ѝ, но възстановяването ще бъде дълго, защото е получила сериозни травми, тъй като са ѝ блъскали главата в стената, заяви пред bTV говорителят на болничното заведение Антон Луков.
 
Тя е в реанимация, достъп до нея има само лекуващият лекар.
 
Нападателят Здравко Инджов е стар познайник на полицията в Сливен. Първо като бивш служител, а после и като криминално проявен. Срещу него има досъдебни производства за хулиганство и закана за убийство. Въпреки, че прокуратурата иска Инджов да остане в ареста, той е освободен. По-късно и домашният арест е заменен с подписка.
 
"По принцип е завършил, как се водеше, спортна академия, беше републикански шампион в юношеска възраст, по многобой. После работеше в полицията, а след това изкара курсове и се заминава с различни строителни дейности. Към мен винаги е бил внимателен, услужлив и учтив, оттам нататък какви са отношенията му с другите хора, оставям те да си споделят", казва Маргарита Димитрова, съседка на нападателя.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner