Конфискуваха ‪250 000 медицински маски при опит за износ към Турция

Конфискуваха ‪250 000 медицински маски при опит за износ към Турция

На ГКПП "Връшка чука" на влизане у нас е бил върнат сръбски гражданин с температура 38.5 градуса

На 14 март към 23.30 ч. ГКПП "Капитан Андреево" пристигнал за влизане в Турция товарен автомобил „Мерцедес“ с водач турски гражданин. По искане на служители от “Гранична полиция” му е извършена щателна митническа проверка, при която са открити ‪250 000 защитни медицински маски. Те са иззети с разписка, съставен му е акт за митническо нарушение, съобщават от пресцентъра на МВР.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

На ГКПП "Връшка чука" вчера към 14.15 ч. за влизане в страната пристигнал лек автомобил „Ауди“, управляван от сръбски гражданин. Граничните полицаи поискали съдействие от инспектор от РЗИ Видин за измерване температурата на пътника, която се оказала 38.5 градуса. На сръбския гражданин е издаден отказ за влизане в страната.

На същия пункт вчера към 16.30 ч. за влизане пристигнал лек автомобил„BMW“, в който пътували 4 румънски граждани. Установено е, че един от тях е с температура 38.6 градуса. Служители от мобилната гранично-полицейска група на ГПУ Брегово са конвоирали автомобила в 17.20 ч. за транзитно преминаване до ГКПП Дунав мост II. 

Оставете коментар