Петък, 16 Ноември 2018
Петък, 16 Ноември 2018

Джакпотът на "Мега милиони" в САЩ достигна $900 милиона

Джакпотът на "Мега милиони" в САЩ достигна $900 милиона

Джакпотът на една от най-популярните лотарии в САЩ, "Мега милиони", за втори път се покачи за едно денонощие и достигна 900 милиона долара, съобщава телевизионният канал Си Би Ес.

Това се явява абсолютен рекорд, откакто се провеждат тегленията в тази игра. По-рано организаторите увеличиха джакпота до 868 милиона долара, тъй като нито един билет не можа да улучи шестте печеливши числа по време на предишното теглене на тиража.

Щастливецът, който уцели джакпота, ще може да тегли печалбата си в продължение на 29 години. Но ако реши да получи сумата в налични, което се случва най-често, удръжката от получените пари ще бъде много по-голяма.

Свързани статии (по етикет)

  • Доналд Тръмп иска още една министерска оставка

    Президентът на САЩ Доналд Тръмп е заявил пред свои съветници, че е взел решение да уволни министърката на вътрешната сигурност Кирстен Нилсен, съобщава The Washington Post, като се позовава на бивши и действащи сътрудници на Белия дом.

  • Путин: Русия иска да преговаря със САЩ

    Русия иска да преговаря със Съединените щати за договора за ракетите със среден обсег на действие. Това обяви в Париж Владимир Путин по време на отбелязването на 100-годишнината от края на Първата световна война, предаде Нова телевизия. 

  • Тръмп нареди: Мигрантите, влезли в САЩ нелегално - без право на убежище

    Американският президент Доналд Тръмп подписа документ, нареждащ да не се дава убежище на мигранти, които влизат в САЩ нелегално през американско-мексиканската граница, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Оставете коментар