Сряда, 29 Януари 2020

ndt banner2

Сряда, 29 Януари 2020
Qatar Airways стана Най-добрата авиокомпания в света за рекордния пети път

Qatar Airways стана Най-добрата авиокомпания в света за рекордния пети път

Гласуваха повече от 21 милиона пътуващи от над 100 националности сред 300 съревноваващи се превозвачи

На скоро проведените Световни Авиационни Награди Skytrax 2019 г. отредиха най-високото отличие – Авиокомпания на годината на националния превозвач на Катар, Qatar Airways. Авиокомпанията бе избрана за най-добра в света за 2019 г. след гласуването на над 21 милиона пътуващи от над 100 националности сред повече от 300 съревноваващи се превозвачи. Qatar Airways стана Най-добрата авиокомпания в света за рекордния пети път.

Резултат с изображение за Qatar Airways fifth time best company
Снимка: The Peninsula Qatar

Със същото отличие бе удостоена и през 2011 г., 2012 г., 2015 г. и 2017 г. С тазгодишния приз, Qatar Airways става първата и единствена в историята на световните награди компания, печелила толкова пъти най-престижното признание.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Освен Авиокомпания на годината, Qatar Airways получи още три много важни награди: Най-добрата Бизнес класа в света (отличие, което печели за четвърта поредна година); Най-добрата авиокомпания в Близкия Изток (за трета поредна година) и Най-добри Бизнес класа кресла (награда, която естествено следва въведените иновативни и първи по рода си кабини Qsuite, които издигат изживяването при пътуване в Бизнес класа на ново, незабравимо ниво).

Наградите Skytrax са световно признати като най-престижните в авиационната индустрия. Въведени през 1999 г., за да предоставят проучване за удовлетвореността на клиентите, което да има глобално покритие, те са независими и безпристрастни (пътуващите от цял свят гласуват, за да излъчат победителите). Наградите често биват наричани „Оскарите на авиационната индустрия“.

Авиационният бизнес се развива в силно конкурентна среда и подобно признание означава истинска висота в предлаганите ненадминат продукт и обслужване, иновативен подход и постоянен труд и всеотдайност. Не случайно изпълнителният директор на Skytrax заяви, че завоюването на наградата Най-добра авиокомпания в света за пети път от базираната в Доха компания е забележителен успех и повод за гордост и поздрави всички работещи в Qatar Airways за уникалния триумф. Qatar Airways лети до над 160 дестинации със самолетен парк от над 250 самолета.

Глобалната мрежа на превозвача непрекъснато се разраства, като дава все по-големи възможности на пътуващите от целия свят.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

baner

 FB banner