Кралското семейство и наркотиците

Кралското семейство и наркотиците

Неведнъж членове на кралското семейство са били хващани да употребяват наркотици, били те леки или тежки. Дори самият брат на принц Уилям – Хари, преди години редовно бе залавян напушен от папараците. 

Каналът Royal News във vbox7 разкрива някои от срамните тайни на кралското семейство.

Щом членовете на кралското семейство могат да употребяват наркотици, то защо за останалите британци да е забранено, питат се мнозина и изтъкват този факт, като довод за легализиране на марихуаната в Обединеното кралство.

Преди 19 години братовчедът на британската кралица лорд Фредерик Уиндзор бе сниман проснат на пода на нощен клуб. Тогава се заговорим че е прекалил не само с алкохола, но и с кокаина.

47-годишният братовчед на Фредерик - лорд Николас Уиндзор - на 18-годишна възраст бе задържан от полицията, докато се разхожда из парк с пакетче с трева в джоба.

Племенницата на съпругата на принц Чарлз, Ема Паркър Боулс, многократно се е лекувала от зависимост към наркотиците.
 
Гари Голдсмит, чичото на съпругата на принц Уилям, Кейт Мидълтън, също бе изловен преди години в клуб в Ибиза да се черпи с линии от бял прах.

Двамата кръщелници на принц Чарлз също многократно са улавяни да употребяват наркотици, не само от папараците, но и от властите. Единият от тях, Никълъс Начбул, е минал през всичко: от хашиш и екстази до хероин. Другият му кръщелник, Том Паркър-Боулз, през 1999 година се опита да продаде доза кокаин на журналист по време на кинофестивала в Кан.

Принц Хари отдавна скъса с алкохола и наркотиците и редовно посещава клиники за лечение на зависимости, за да оказва морална помощ на лекуващите се там.

Промяната на отношението на Хари към наркотиците и алкохола идва, след като баща му принц Чарлз го води в такава клиника за да му покаже до какво води зависимостта към дрогата и алкохола.

 

 

Оставете коментар