Неделя, 17 Ноември 2019
Неделя, 17 Ноември 2019
Какво харесват мъжете у жените

Какво харесват мъжете у жените

Уханието и гальовността са сред любимите им неща

Много жени смятат, че мъжете са по-склонни да зарязват половинките си с лека ръка и без никакви угризения. Разбира се, това невинаги е така. Мъжете също търсят истинската любов, както всяко човешко същество. Стремят се да направят любимите си щастливи и се радват на ласките и красотата на половинките си. Има няколко неща, които мъжкият пол обича у женския и е добре нежните същества на планетата да са наясно с тях.

Жените помнят неща, които мъжете забравят

Тази способност на женския мозък да запаметява най-разнообразна информация впечатлява мъжете много, особено когато се отнася до рождени дни, семейни събития, дори поводи, свързани с приятели и близки. Много мъже се възхищават на приятелките си за притежанието на тази черта, тъй като това ги кара да разчитат на тях за важни неща.

Мъжете обичат факта, че жените са добри слушатели

Комуникацията между мъжете и жените има своите особености. Жените са добри слушателки и анализаторки, а мъжете – добри оратори или поне според изследванията. Когато един мъж има емоционален проблем, той по-скоро би се обърнал към жена приятелка или към половинката си, за да поиска съвет, отколкото към приятелите си мъже. Мъжете знаят, че жените ще ги изслушат внимателно и ще вникнат от емоционална гледна точка в проблема.

Мъжете обичат, когато жените знаят къде се намира всичко

Забелязали ли сте, че партньорът ви винаги се обръща към вас, когато търси нещо у дома? Мъжете знаят, че жените помнят и това, не само защото подреждат жилището, а просто защото имаме тази способност.

Мъжете обичат женската гальовност

Не мислете, че за да ви уважава и обича един мъж трябва да се държите „мъжки“ като него. Напротив! Затова хората казват, че противоположностите се привличат. Мъжете обичат нежността у жените, способността им да глезят любимите си по начин, по който само една жена би могла. По този начин усещат любовта на нежните си половинки.

Мъжете обожават уханието на жените

Меката кожа, приятният аромат, красивият външен вид – всичко това пленява мъжете и ги кара да забравят реалността в присъствието на любимата си. Дори да не си признават, мъжете обичат, когато жените полагат грижи за външния си вид.

Мъжете обичат способността на жените да се изразяват

Тъй като споменахме, че жените са по-добри анализаторки що се отнася до емоционалната страна на живота, няма как да не отбележим, че мъжете се възхищават и на това. Дори понякога да ги обвиняват, че задълбават твърде много, те ценят тази женска способност и винаги се вслушват, макар да не признават.


Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар